Dr. Geréb Marianna

dr.gerebmarianna@gmail.com
Dr. Geréb Marianna ügyvéd
1054 Budapest, Szemere utca 17.
+36703332164
www.drgereb.hu


Bemutatkozás

Üdvözlöm!

Dr. Geréb Marianna vagyok.

Ügyvédként a jog számos területén állok kedves Ügyfeleim rendelkezésére.

Kiemelten válóperes ügyvédként tevékenykedek, segítem Ügyfeleimet a válás elindításához szükséges válóperes papírok előkészítésével, így a válókereset beadásától, egészen a közös megegyezéssel történő válással kapcsolatos vagyonmegosztás elkészítéséig Ügyfelem mellett állok, továbbá ha gyermek is van a családban, a gyermekelhelyezésben és a gyermektartásdíj érvényesítésében is eljárok.A fentieken túlmenően más típusú peres eljárásban – munkaügy, szavatossági ügyek, hibás teljesítés stb. – is segítségére vagyok, illetve akkor is, ha ingatlant vásárolna vagy ajándékozna el, megbízhatóan, gyors határidővel és korrekt áron vállalom adásvételi szerződés és ajándékozási szerződés elkészítését is a földhivatali ügyintézéssel együtt.

A honlapomon információt kapnak a szakterületeimről, illetve lehetőségük van közvetlenül kérdést feltenni.

A Blog fül alatt pedig hasznos információkat találnak válás menetével, adásvételi szerződéskötéssel, peres eljárással kapcsolatban.

Rendelkezésükre állok a teljes peres eljárás lebonyolítására is, de ha csak jogi felvilágosítást szeretnének kapni, úgy bizalommal hívjanak konzultációra – az első konzultáció óradíj: 10.000-Ft!

Arra törekszem, hogy a munkámat precízen és maximális szakmai színvonalon lássam el.

Számomra fontos, hogy aki hozzám fordul, az tisztában legyen a lehetőségeivel, köztük a várható “legjobb” és “legrosszabb” eredménnyel is és persze azzal is, hogy miket kell megtennünk ahhoz – együtt – hogy a legjobb eredményt érjük el az adott ügyben. Nem célom, hogy bárkit is hitegessek, elmondom őszintén az esélyeket és csak olyan ügyeket vállalok el, melyekben kellő magabiztossággal és rutinnal tudom ellátni az Ügyfeleim képviseletét.

Angol szaknyelvi tudással rendelkezem, így a szerződések, megállapodások kétnyelvű elkészítését is vállalom!

Ebben a szakmában azt tartom a legnagyobb eredménynek, ha az Ügyfelem elégedett a szolgáltatásommal.

Remélem, hogy Önt is hamarosan Ügyfeleim körében üdvözölhetem!

Dr. Geréb Marianna ügyvéd

Szakterületek: válóperes ügyvéd, céges ügyek, adásvételi szerződés készítése
Beszélt nyelvek: Angol